آموزش طراحی با نوید باقرپور- نکات کار با کاغذ:
نکات کار با کاغذ: طراح باید یاد بگیر برای طراحی دراز مدت ،کاغذ را به تخته نقشه برداری مخصوص آویزان کند تا بعد از این تخته روی سه پایه نقاشی بسته شود. برای این کاریک زیرقاب سبک کوچک تر از اندازه ورق موجود (نصف ورق واتمان) تهیه می شود .روی زیرقاب یک تخته لابی صاف به همان اندازه با دقت میخ می شود. در صورت نیاز با دقت با سنباده و سنگ پا پرداخت می شود . هم چنین می توان از تخته رسم استفاده نمود.
کاغذ تهیه شده – از لحاظ اندازه، کمی بزرگ تر از تخته نقشه برداری- در گوشه های آن تا می خورد، به شکل چیزی مثل (( تشتک)) . در این تشتک بدون خیس شدن کناره های تاخورده، کمی آب می ریزند و به کمک قلم مو یا یک تکه پنبه همه سطح کاغذ را به طور منظم پوشش می دهند.
آموزش طراحی با نوید باقرپور- نکات کار با کاغذ
بعد از آن آب به خورد کاغذ رفت، تخته نقشه برداری را در ((تشتک)) قرار می دهند، کناره های خشک تاخورده را با چسب محکم نجاری به پهلو های تخته نقشه برداری می چسبانند. بعد از چسباندن پهلوها ، باید کاغذ را هم سطح کرد و مواظب بود زیر آن ها هوا نماند. اگر بعد از خشک شدن،پف کرد باید آن را کمی خیس کرد و گذاشت کاملا خشک شود.
طراح باید یک آلبوم نقاشی با غلاف مخصوص مداد داشته باشد. این آلبوم باید همراه همیشگی نقاش باشد.
در پایان می خواستم به چند نکته اشاره کنم : ما به هر یک از مبتدیان و دوست داران هنرهای تجسمی توصیه می کنیم به تنهایی کار نکنند ، بلکه بکوشند گروهی را تشکیل دهند و مکان مناسبی را پیدا کنند و به لوازم مناسب و ادبیات مناسب از لحاظ تئوری و عملی برای طراحی دست یابند.
ارتباط داشتن با نزدیک ترین مدرسه نقاشی،ثبت نام در آن ،یا مشاوره ضروریست.
در این شرایط از طریق کار منظم و مرتب می توان به سواد حرفه ای طراحی دست یافت.