خصوصیات رنگ

 

هنرهای بصری ، زبان بی کلام

بشر، همواره برای بیان ایده­ ها، آرزوها و آرمان­ های ذهنی خویش، زبان­ های مختلفی را به کار گرفته است، که هنرهای بصری، یکی از زنده­ ترین و گویاترین این زبان­ها است.

زمانی که بشر، هنوز موفق به اختراع خط نشده بود، تنها وسیله­ ی بیان مفاهیم ذهنی او، خطوط تصویری بود. تصویرهایی که بشر برای ابراز عقاید و اندیشه­ های خود، بر صخره­ ها و دیواره­ ی غارهای محل زندگی خود حک کرده است، نمادهایی هستند، که با کشف معانی آنها، به راز زندگی بشر اولیه و چگونگی ارتباط هایشان با یکدیگر، پی می­بریم.

 

هنرهای بصری، زبان بی کلام

هنرهای بصری، زبان بی کلام

تاریخچه زبان

اولین بار، در حدود 4000 سال پیش، مصری­ ها، خط هیروگلیف و چینی­ ها، خطی را که ترکیبی از واژه­ ها و نمادهای تصویری بودند، به وجود آوردند. بعداً سومری­ ها، خط میخی را ابداع کردند و سپس در حدود سال 1500 قبل از میلاد، حروف الفبا، توسط فنیقی­ ها پی ریزی شد، و بعد از چندی، یونانی­ ها، با استفاده از حروف الفبای فنیقی­ ها و اضافه کردن و تغییر شکل دادن بعضی از این حروف، آنرا کامل کردند.

در قرن هفتم قبل از میلاد، پیدایش الفبای اتروسکی، که بر اساس الفبای یونانی به وجود آمده بود، مقدمات پیدایش الفباهای لاتین فراهم آمد، و از این رهگذر بود، که بشر توانست به کمک نوشتن و سخن گفتن، اساس «زبان» را پی­ریزی کند، و دیگران را از ایده­ها، آرمان­ها و تمایلات ذهنی و عواطف و احساسات خویش مطلع سازد.

در پایان می خواستم به چند نکته اشاره کنم :

 ما به هر یک از مبتدیان و دوست داران هنرهای تجسمی توصیه می کنیم به تنهایی کار نکنند . بلکه بکوشند گروهی را تشکیل دهند و مکان مناسبی را پیدا کنند . و به لوازم مناسب و ادبیات مناسب از لحاظ تئوری و عملی برای طراحی دست یابند. ارتباط داشتن با نزدیک ترین مدرسه نقاشی،ثبت نام  در آن ،یا مشاوره ضروریست. در این شرایط از طریق کار منظم و مرتب می توان به سواد حرفه ای طراحی دست یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *